Hitta pålitliga och välskötta begagnade truckar hos Borås Truckservice.

Vi har en stor maskinpark full med andrahandstruckar som är redo att sättas i arbete.

Kontakta oss med dina behov så kan vi para ihop dig med trucken du behöver.

Hitta din begagnade truck hos oss

På Borås Truckservice tar vi hand om våra truckar.

All utrustning som kommer till oss går igenom noggrann besiktning för att säkra kvalitet och funktionsduglighet. Vi utför gaffeltest, kontrollerar lyftkapacitet och motorfunktion. Vi ser också till att utföra grundlig service och reparerar eller byter ut sådant som inte fungerar. Först efter att varje komponent och funktion har blivit testad och godkänd låter vi trucken användas. Sedan fortsätter vi att utsätta varje maskin för regelbundet underhåll under tiden som de används.

På det här sättet kan vi alltid garantera att våra begagnade truckar är i utmärkt skick. Den här behandlingen försäkrar också att utrustningen får betydligt längre livslängd. Och därför är den trygg att använda flera år efter att de åter tas i bruk.

Borås Truckservice – Stor erfarenhet och hög service

Hos oss är kunden alltid högsta prioritet. Vi arbetar med målsättningen att erbjuda rätt utrustning till rätt jobb. Och därför kommer alla våra produkter och tjänster med en kvalitetsgaranti.

Vår personal har mångårig erfarenhet av service, reparationer och rekonditionering av alla sorters truckar. Så när du hyr, leasar eller köper av oss kan du känna dig trygg med din investering.

Kontakta oss så kan vi berätta mer om rekonditionering och service av begagnad utrustning.

Kontakta oss